Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

polárnice

10. 7. 2012 17:42
Paní Milado,

pěkný článek, děkuji:-)

7 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

10. 7. 2012 1:14
www.jedendomov.cz

Je také dobré upozorńovat, že v militantních "otcovských" spolcích typu stridavka a spol., je neobvykle vysoká koncentrace domácích násilníků, kteří zneužívají dětí jen jako záminky pro další trýznění a pronásledování bývalé partnerky. Například p. Cihlář byl vykázám policií z bydliště pro napadání manželky, p. Hodina pronásleduje svoji ženu neustálými ataky přes úřady a soudy, p. Patera dokonce údajně svázal svoji ženu do kozelce, a další z nich jsou různými kombinacemi dříve uvedených. Pro ilustraci stačí video s člověkem, kterého podporují: http://www.youtube.com/watch?v=xRnh1scmYPg

7 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

10. 7. 2012 9:34
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

O pokřiveném vnímání Pavla Pešana z o. s. Jeden domov svědčí to, že obranu před sobeckou snahou matky uzurpovat si dítě označuje za "ataky přes úřady a soudy". Podle něj by se tak zřejmě matka měla chovat, tak jak to ostatně udělala jeho partnerka Michaela Korbelová, a otec by se tomu neměl vůbec bránit a nechat dítě napospas jí a jejímu milenci. To je zjevně pravý smysl jeho sdružení, maskujícího se zájmy dětí na "klidný domov".

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

9. 7. 2012 23:49
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

Je vidět, že z komunistického dětství, které se vám tak líbilo, vám zřejmě i mýtus že "děti patří mámě". Nepatří. V civilizovaném světě se klade důraz na zachování dětem obou rodičů, a to i v případě jejich rozchodu. Našich cca 90 % výlučné výchovy pouze matek je anomálií.

1 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

9. 7. 2012 23:50
Re: www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

...vám zřejmě zbyl i mýtus...

0 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

9. 7. 2012 23:27
www.jedendomov.cz

Děkuji autorce za hezký a výstižný článekR^

2 0
možnosti
JK

pesimistka7

9. 7. 2012 13:33
Pan Cihlář téměř VŽDY sklouzne...

...k tématu o chybějících otcích, tedy i u blogů kde nechybí, rodina je úplná a v pohodě tam před standardním sklouznutím vyčte autorce, že si špatně vybrala partnera...(viz první příspěvek v diskusi pod článkem paní Chvílové).

Jsou věci, ve kterých jsem se kdysi (z počátku, než jsem četla více jeho blogů a reakcí v diskusích) s p. Cihlářem v základu shodla, ovšem poté: ta úporná "omáčka" kolem toho, a hlavně ono "za každou cenu" (což je nakonec příznačné i pro ostatní "kolegy"), je kontraproduktivní a dělá z toho něco, co v mně vzbuzuje spíše odpor.

Jinak jeho chorý výpotek ohledně uneseného miminka, ani nemá smysl komentovat...

8 0
možnosti
U

Ulator

9. 7. 2012 13:40
Re: Pan Cihlář téměř VŽDY sklouzne...

To je Cihlář. Do sebe zahleděný, ubrečený a závistivý. Podle diskuze pod paní Chvílovou jsem měl pocit, jako by mu vadilo, když je někdo spokojený. Ten by mohl dělat rozeštvávacího Terminátora spokojených rodin:-)

8 0
možnosti
U

Ulator

9. 7. 2012 13:01
Tak střídavka, kulhavka a slintavka už je tady

tak chybí jen Cihlář a Hurtová a sestava plaček domácích bude úplná:-)

15 0
možnosti
Q

qwertza

13. 7. 2012 23:34
Re: Tak střídavka, kulhavka a slintavka už je tady

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
AJ

astrudina

9. 7. 2012 12:38
Pan CIhlář neotevírá diskusi a ve svých článcích

stále přitvrzuje. Když o unesené holčičce píše: "...Je malinká, takže rychle na maminku zapomene a zvykne si na tu novou....", tak mi jde mráz po zádech.

A k článku paní Chvílové a k debatě, která se tam rozproudila: V prvních letech je důležitější máma, s tím nikdo nic nenadělá, to je příroda. A pokud někdo chce dítě od mámy odtrhnout, pokud mu vadí spokojená máma, tak takový člověk sám o sobě vypovídá, co je zač.

Nejlepší bylo, když pan C. autorce kázal, že její muž a otec dítěte se mu řádně nevěnuje, když je daleko, že by měl změnit práci a být se svým dítětem víc. Tomu se říká "hraběcí" rada!;-D;-D

9 0
možnosti
VN

Viktor N.

9. 7. 2012 12:47
Re: Pan CIhlář neotevírá diskusi a ve svých článcích

Nojo, ale má bohužel pravdu.

0 0
možnosti
L

lesicatko

9. 7. 2012 11:37
"Je dnešní doba pokřivená ?"

Samozrejme a jak...

Ak je výhodnejšie pre ĺudí deti nemať, alebo mať len minimum, ktoré bez spornej imigracie nestačí ani k obnove poulacie, tak je niečo jasne pokrivené.A to je prípad nielen ČR, ale prakticky celej Europy.

Detto ak je výhodnejšie na druhej strane deti mať a vykašĺať sa na ich starostlivosť - a používať ich ako zdroj príjmov.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

9. 7. 2012 12:13
Re:

No ale ona moc třetí možnost neexistuje... Pokud bylo někdy v historii výhodnější děti mít, tak to bylo vždycky proto, že představovaly zdroj příjmů. I když na rozdíl od některých dnešních sociálních skupin ne hned, ale až na stáří.

Musel by se zrušit solidární důchodový systém, aby přestalo pro lidi být "výhodnější" děti nemít. Ale vážně - chceme to? Zbavit se toho niečeho, co je jasne pokrivené za cenu zrušení starobních důchodů?

4 0
možnosti
MO

mountbiker

9. 7. 2012 11:32
Nesouhlas

Dítě potřebuje oba rodiče stejně. Už třeba jenom pro to, aby mělo oba vzory. Hloupý článek. Rv

1 0
možnosti
AJ

astrudina

9. 7. 2012 12:42
Re: Nesouhlas

a někdo tu píše, že dítě nepotřebuje oba rodiče stejně?

Jistě ne, ale v raném dětství potřebuje víc mámu, zatímco později zase víc tátu, tak to prostě je po tisíce let a ani "rozlobení muži" s tím nic nenadělají. Ale nejvíc dítě potřebuje domov a pokud mu z něj jeden či druhý rodič udělá soudy a tahanicemi peklo, tak si to pak nese dál, to pak má "vzor"!:-/

9 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

9. 7. 2012 11:28
Jestli platzí že žena patří k dětem

tak si u těch dětí zustante. rodte je starjkte se o domácnost a nestrkejte nos do práce vydělávání peněz  a veřejných věcí. OK ?  Asi ne, viďte. Jestliže chtějí ženy podíl na práci, veřejných věcech atd, musí dát muži adekvíátní podíl na rodičovství. Tečka.  Jestliže jste dámy po něčem natáhly ruku, musíte se něčeho jiného vzdát.  Rv

2 0
možnosti
IX

IfčaX

9. 7. 2012 12:08
Re: Jestli platzí že žena patří k dětem

Ale jo, ať si ten muž klidně svůj díl odnosí, odrodí a odkojí, když si troufá. Dámy se toho jistě rády vzdají.

6 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3728x
Žena obecná