Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honda_mrkos_pajdusakova

31. 1. 2012 11:32
Hmmm.

Máte ten článek dost zmatený, není moc jasné, co jsou rozprávěnky rodiček a co váš pohled (jestli tam vůbec je - pokud ne, tuplem to nechápu, co jste nám chtěla sdělit).

K domácím porodům - je mi upřímně jedno, pro co se kdo rozhodne. Pokud oba rodiče souhlasí a rozhodnou se pro porod doma, spánembohem. Je to jejich dítě, a jestli se mu něco stane, tak je mi to celkem jedno (vím, zní to hnusně), ale cizí člověk si maximálně povzdechne "chudák mimi" a druhý den se zase věnuje svému. Celoživotní problém z toho budou mít zas jen rodiče. Je to podobné, jako by dítko vzali a postavili ho doprostřed silnice, a buď ho něco zajede nebo nezajede. Můžu si u toho klepat na čelo, ale jinak mě to nijak zvlášť nepálí. Jenom prosím, aby v těchto případech nebyl volán k jakékoliv odpovědnosti kdokoliv jiný než ti rodiče.

2 0
možnosti

xs123

31. 1. 2012 13:03
Re: Hmmm.

Jo, souhlas, jenom mi vadí ta hysterie kolem porodů doma, a hlavně ty davy přechytřelých "managerů" , co by chtěli ženským pomalu radit, jak mají rodit,  kojit a další. Do toho ať kecá porodník nebo lékař, ale ne kdejaký trouba, co umí držet mobil a volant.

0 0
možnosti

captain cook

31. 1. 2012 13:12
Re: Hmmm.

porodnik ani lekar nekecaji, ale mluvi a poskytuji odbornou peci. Nejak u tebe nejsou patrne priznaky vzdelani vic jak absolutne nejzakladnejsiho.

Podle toho jak mluvis a jak mas naostreno na muze, se da soudit, ze jsi se v zivote v tomto smeru znacne zklamala a ted si to snazis vynahradit tim, ze tu na muze blinkas.;-D

2 0
možnosti

captain cook

31. 1. 2012 14:27
Re: Hmmm.

PS. Asi bych te radsi mel politovat, ze neznas zadny jiny typ chlapa nez jak jsi popsala "kdejaký trouba, co umí držet mobil a volant". To je potom hodne tezke ti vysvetlovat a ocekavat, ze pochopis, jakou roli hraje poradny manzel a tata behem tehotenstvi a pri porodu samem a proc ma 100% narok do toho mluvit.

1 0
možnosti

Štěpán Binko

31. 1. 2012 15:28
Re: Hmmm.

Tak není nic snazšího, než si toho přemoudřelého manažera, který umí sotva volat a řídit auto, nebrat a nemít s ním dítě, ne? Muži, kteří jsou dle vás tak drzí, že do toho mluví, do toho mluví zpravidla z pozice otce. A ti do toho co mluvit mají......

1 0
možnosti

pěnice

31. 1. 2012 17:10
Re: Hmmm.

Je třeba vybírat k sobě partnera zodpovědně a pak nebude zklamaná ani jedna ze stran. Můj zeť plně nahradí svoji ženu v péči o dítě a já říkám, kdyby mohl kojit, pak už by mohla naše holka ležet na pupíku. Tak je schopen se postarat, že i při dvou dětech má možnost zajít si k holiči, na masáž a nemusí se bát, že se její muž nepostará. On má také své koníčky a tak se hezky u dětí prostřídají, přitom bych jim vypomohla v hlídání, ale oni ani nechtějí. Svoje děti milujía jsou s nimi rádi.

2 0
možnosti