Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pesimistka7

14. 7. 2012 8:33
Milá paní Hurtová,

tento (a následující) článek vznikl proto, že P.C., se začal navážet do mámy s úplné rodiny, navíc hloupým způsobem. Ve stejném duchu patlá i své blogy, sebereflexi má na nule, ego na maximu. Diskuse zavřel, aby jeho výplody "neutrpěly kritiku" ale chodí na cizí a "ukájí" se tam. Považuje se za pronásledovaného "skoromučedníka", chyba je vždy "na druhé straně, odpůrce si ale vyrábí sám, militantností, přístupem i snahou "dělat, že nebyl pochopen" apod. Zde konkrétně hnusně urazí paní Chvílovou a o pár reakcí níž napíše, že to nebylo myšleno na ní...je to normální? 

A co vlastně říkáte na jeho blog o uneseném miminku?

Kdyby v podobném duchu vystupovala žena, také bych s ní nesouhlasila, také by mi připadala "nemocná, ujetá, zahořklá, frustrovaná". Žádná taková ale blogy nepíše.

Ono to totiž NENÍ o tom, že by odpůrci "stylu" P.C. (a podobně "perlícím") byly proti všem otcům, kterým matka znemožňuje vídat děti a mysleli si, že některé matky nemohou být mstivé porvory.

8 1
možnosti

p_c

14. 7. 2012 13:16
Re: Milá paní Hurtová,

Mnoho žen je slušných a nejsou mstivé potvory. Sám jich znám víc, než dost. Ale o těch nepíšu. Upozorňuji na Ty potvory, co si pletou děti s majetkem

0 0
možnosti

Pesan Pavel

13. 7. 2012 23:40
Já prostě tuto Cihlářovu větu musel dát nahoru :-))))))

"A taky jsem napsal, že bych takovej život nechctěl, protože dokud jsem mladej, chci mít apson párkrát za týden sex. S partnerem, nikoliv robertkem." 

p_c včera 8:32

7 1
možnosti

Vlasta Hurtová

14. 7. 2012 8:27
Něco pro P.P. k zamyšlení:

v zásadě...škoda, že maminka nenaučila slušnému chování vás.

macecha_marie včera 20:43

0 0
možnosti

polárnice

13. 7. 2012 7:59
Paní Chvílová,

Váš vztah, dítě, práci a spokojenost, by vám mohlo spousta lidí závidět. Těšení se na partnera po týdnu..co si budem vyprávět. Nenechte se otrávit nějakými vyšinutci, kteří chtějí srovnávat osamělého střídávkáře, který je sám týden s dítětem - bez partnera a pak týden úplně sám - opět bez partnera. Oproti tomu stojí vaše spokojenost, dítě, přítel. Vidíte tu rovnici, stejně jako ostatní normálně smýšlející lidé, takže je vše ok. Zdravím a přeji vše nej...

5 0
možnosti

Vlasta Hurtová

13. 7. 2012 8:21
Paní Chvílová

píše, že je její přítel 4 týdny pracovně pryč, 1 týden pak doma. To jen pro upřesnění. Sama bych to takto nechtěla, musí to být velmi, ale velmi náročné, zvlášť, jestli nemá poblíž někoho z širší rodiny. Miminku je to zatím celkem jedno, ale časem se může i dítěti po tátovi hodně stýskat, v dlouhodobém horizontu se pak může stát, že se neutvoří dobrá vazba  a bude otce vnímat jako pouhého návštěvníka. Prostě je tu spousta možných rizik, to neříkám, abych paní Chvílovou otrávila, nebo ze závisti nebo že bych chtěla poučovat. Jen tím chci říct, že velmi pochybuji sama o sobě, že bych takto náročnou situaci ustála, snad krátkodobě... Nevím, nedovedu si takové odloučení ani představit. Manžel byl kdysi asi 3 týdny ve špitále, kluci byli malí, bylo to "na palici"... Ale věřím, že láska hory přenáší, tak bych si moc přála, aby vše dobře dopadlo, také zdravím a připojuju se k přání všeho nej V

4 1
možnosti

chvilos

12. 7. 2012 22:33
Pan Cihář Genius

Pane Cihláři, bravo, tohle se vám opravdu povedlo. Překroutit pravdu v lež a ještě takovou, to jsem dlouho nezažila.

A to jsem si až do dnešního večera o vás myslela, že umíte číst a rozumnět obsahu. No nic, tak tedy pro vás a doufám, že Vás tím naštvu: miluji svého přítele, miluji svou dceru, chci pracovat a ráda pracuju, pracuji z domova večer, když dcera spí. A to že mám přítele pryč? Je pro mne pořád schůdnější mít ho čtyři týdny pryč a týden doma, než aby chodil v šest ráno do práce tady a vracel se domů v osm večer šest dní v týdnu. A ano, cítím se jako zdravá heterosexuální žena. A ne, já bych s vámi taky nebyla.

Petra Chvílová

8 0
možnosti

p_c

13. 7. 2012 0:38
Re: Pan Cihář Genius

je to vače věc, jak ho máte doma, mě se nemusíte obhajovat. Já bych to tak prostě nechtěl. A v těch ostatních věcech jste zbytečně podrážděná a vztahovačná..

1 1
možnosti

Vlasta Hurtová

12. 7. 2012 11:07
Tak mi to už delší dobu

přijde, že pan Cihlář má velké množství obdivovatelek a ty jakmile někde uvidí jeho jméno, hned tam běží a začnou se předvádět, jen aby si jich všimnul... Ono co se škádlívá, to se rádo mívá V A je to dobře a má to svou logiku, navíc muži, kteří se umí postarat o děti, jsou dnes v kurzu. A jak zazní slovo sex, jsou z toho celé říčné ;-) ... Tak se, holky, hlavně nepoperte! Jsou tu navíc i jiní muži, kteří o střídavou péči třeba teprve usilují, je jich hodně a mnozí z nich jsou sympaťáci... prostě mrkněte na stránky Střídavky, je tam i seznamka V

3 0
možnosti

akki

12. 7. 2012 11:27
Re: Tak mi to už delší dobu

Už hodně vystreslá, že? Tak klid, čerstvý vzduch, případně odborná porada u psychiatra. 8-o

5 0
možnosti

p_c

12. 7. 2012 9:05
Příklad pro srovnání

Před lety jsem byl svědkem toho, jak jedna maminka tvrdila něco podobného, jako Vy. Říkala, že zájem dítěte je, aby jeho maminka byla spokojená a šťastná. Potom ta stejná maminka nesčetně krát před tím dítětem na tatínka křičela a fyzicky ho napadala. Maminka se sice odventilovala a asi byla spokojenější, ale dítě plakalo a bylo v šoku. Tak co? Spokojená matka je spokojené dítě? Asi bylo špatně vychované, že plakalo, příště si do tatínka taky kopne :-)

1 1
možnosti

astrudina

12. 7. 2012 9:14
Re: Příklad pro srovnání

já myslela, že pohádky se vyprávějí jen večer, před spaním... a jen dětem;-D;-D

8 0
možnosti

Vlasta Hurtová

11. 7. 2012 15:39
Nepamatuju se,

že by moje maminka kdy řešila, jestli je nebo není spokojená... Jestli má nebo nemá čas na sebe. Byla šťastná z našich radostí, všichni jsme byli tak silně propojení navzájem, že většinou nebylo potřeba ani slov a věděli jsme, jak se kdo z nás cítí... Kam se toto podělo? "Hnidopišíme" snad  ve svých potřebách a zapomínáme na druhé? Zapomínáme na to, že děti potřebují oba rodiče a harmonickou rodinu? Není možné reagovat na článek pana Cihláře a vyhýbat se přitom "rozvodové" tématice, vždyť to je směr, kterým on původní téma posunul, to je jeho "parketa". Autorka sama zmiňuje důležitost otce, především prý pro větší hochy, ale jak se tito ke svým otcům dostanou, když budou odmalička fixováni na matku a po případném rozvodu od otce a jeho vlivu prakticky odstřiženi? Nechci být ke článku příliš kritická, ale podle mě je strkáním hlavy do písku před skutečnými problémy dnešní rodiny a nahrazováním pseudoproblémy tzn. řešením něčí "spokojenosti"...

2 0
možnosti

IfčaX

11. 7. 2012 16:01
Re: Nepamatuju se,

Takové věci si nepamatuje žádné dítě... Ale chce to určitou dávku slabomyslnosti, aby si v dospělosti člověk myslel, že to, co si s dětství nepamatuje, neexistovalo.

Víte, u nás jsme silně propojení navzájem nebyli, ani nyní v mé současné rodině nejsme. I ty potřeby máme stejné jen rámcově, v mnoha věcech jsme každý z nás originál. Ale NIKOHO z nás by nenapadlo každý s prominutím "prd" řešit ouvejkáním, co se proboha stane po případném rozvodu. Možná tím, že nejsme tak moc silně navzájem propojeni, máme každý dost své volnosti, takže nepotřebujeme pořád plánovat případné rozvádění.

8 0
možnosti

Pesan Pavel

11. 7. 2012 14:46
tato paní je trochu normálnější než stridavkari, ikdyž...

http://vavrusova.blog.idnes.cz/c/278891/Zavazadla-Batoh-nadhledu-a-kufr-trpelivosti.html

1 0
možnosti

p_c

11. 7. 2012 11:42
Každopádně děkuji za článek

I když není moc učesaný, je evidentní, že jste mnoho mých myšlenek vůbec nepochopila, jiné vytrháváte z kontextu. Ale jistě je tento článek aspoň pokusem o jakousi diskusi, neboť uvádíte zdroje informací a nepíšete anonymně. Te je lepší, než projevy v diskusi, kvůli kterým je neotvírám. Pojednáváte o trochu jiné situaci. Připadá Vám normální, aby byla za lepšího rodiče považována žena, která otci brání vídat děti? Připadá vám normální, jak masově je v ČR zneužíváno falešné obviňování mužů z domácího násilí?

0 0
možnosti

astrudina

11. 7. 2012 16:03
Re: Každopádně děkuji za článek

pod svými blogy diskusi neotevíráte, abyste pak pod blogy jiných diskutoval, to je tedy zvláštní...8-oRv

Možná je pár mužů skutečně falešně obviněno z domácího násilí, ale fakt je, že domácí násilí existuje a že ho páchají většinou muži, to se nedá popřít. Prostě je to ve mužích a stačí si na střídavce přečíst diskusi, tam to násilím a testosteronem doslova teče...nadávky jsou to nejmenší...8-o Nebo co vyváděl pan Fiala...

A pokud nějakého umanutce vyrazí, třebas násilím, z azylového domu, tak tomu se nadá říkat násilí, ne? Tam neměl co dělat.

Anebo některé fantazie typu - Měl jsem na ni vzít nůž, ...;-)

6 0
možnosti

p_c

11. 7. 2012 8:23
Demostrace pokřiveného myšlení

Je vidět, že dělám svou práci dobře, když Vám ležím v žaludku. Jste typická představitelka žen, které ničí naše děti. Věta "A to souvisí právě s tím, že máma patří k dětem" je toho jasným důkazem. Máma totiž patří k dětem stejně, jako otec. S přáním hezkého dne

0 0
možnosti

IfčaX

11. 7. 2012 8:29
Re: Demostrace pokřiveného myšlení

Tak jestli za svoji práci považujete ležení lidem v žaludku, tak jo, tak ji dobře děláte. Neuvažoval jste ale přece jen o tom, najít si něco užitečnějšího a smyluplnějšího?

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS