Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po přečtení diskuze je mi pana Mistra normálně líto ... Každopádně R^, chytit mouchu do mléka kvůli napsání takového článku, to se cení ;-).

3 0
možnosti

Milado! Vyzývám vás k odpovědi. Nejsem sám, komu záhada knedlíku vrtá hlavou. Je váš, nebo jste ho ukradla Vladimírovi? Tady v kolektivu blogerů se knedlíky nekradou, abyste věděla. To bych vás jinak musel nahlásit! ;-O

1 0
možnosti

zajimave srovnani. Kolik rodin, tolik receptu.

Ja napsal recept na houskove videnske knedliky na Kroupove blogu. My pro zmenu pouzivame hladkou mouku s praskem, takze neni treba knedliky nechat kynout - a vari se v pare.

0 0
možnosti

Tak já se trápím nad.."ODS po volbách. Exitus?"...a ono je veselo tady:-)

1 0
možnosti

Jo táááák...on je recept věnován panu Kroupovi! Už jsem konečně objevil ten článek, kde jsem tu fotku viděl. Proto se pan Kroupa objevil i v diskusi. A už se našel někdo, kdo oba recepty vyzkoušel? rád bych věděl, který je lepší. Nebude nějaká anketa?

0 0
možnosti

Jak je to tedy, paní Součková? Opisovala jste vy od pana Kroupy nebo on od vás? Podle fotografie to vypadá, že si z něj někdo spíš kvalitně vystřelil. Váš recept má ale, jak vidno i z počtu reakcí v diskusi, větší úspěch. Přesto je třeba objektivně říct, že pan Kroupa si dal s dokumentací a přípravou knedlíku větší práci. Jestli jej teda nakonec skutečně dělal on. Nevím už, co si o tom myslet.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý, ale bacha na zlé jazykové,aby Vám knedlík nepomluvily;-DR^

6 0
možnosti

Nemáš tu gramaťyku blbě, Šárko?

1 0
možnosti

Nevyšel už tady tenhle článek s receptem na knedlík náhodou někdy minulý týden? Mám dojem, že jsem to tady někdy ve čtvrtek zahlídl. Proč je to tady dvakrát? 8-o Že vám spadne moucha do mlíka, to se stane, ale to podělané vejce, to je nechutné! To jej nemůžete umýt aspoň když to fotíte? :-P

3 0
možnosti

No ta podělaná vejce, to je takový nešvar, to už tu 2x vyšetřoval Kroupa. ;-D

4 0
možnosti

"Vy chudáčci :-)))

Když už nevíte jak a kudy, tak to zkoušíte přes ubrus a prostírání. No, když myslíte, že o tom je můj ,,receptář" tak si poslužte, já to unesu. Jen se nedivte, když se občas někoho zeptám na píci a kvalitu mléka dotyčného jedince. Pa vy ,,odborníci" V.Kroupa"

------------------------------------------

Správně, Vladimíre, jen tak na ně!

4 0
možnosti

Hroznej nervák. ;-D

4 0
možnosti

Vida, konečně pořádný recepty na knedlíky. Já teda houskové knedlíky nemám ráda, ale rozhodně si nepředstavuji, že by mouka měla působit jako pojivo rohlíkových kostek. Petrželka až oči přecházejí a přehled surovin v ilustračním fotu je prostě jedinečná, hrníčky malované milované, no co na tom, že to má nějakou tu mouchu...

5 0
možnosti
Foto

Tak a teď by mě zajímalo, co čekáte že udělám. Že se budu vztekat, nebo plácat do stehen a smát se spolu s panem Jindrou? Jediné co cítím je údiv.

1 1
možnosti

Hlavně, že jste dorazil, Vladimíre, a napsal jste svýma prstama na svojí klávesnici. To se cení.

6 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3728x
Žena obecná